Optimize your future.
Work somewhere awesome.

Wat onze collega’s van Optimizers vinden.

Wij kunnen natuurlijk zeggen wat we willen over werken bij Optimizers. Om écht een goed beeld te krijgen, kunnen wij natuurlijk veel beter onze collega’s aan het woord laten! Lees hieronder hoe zij werken bij Optimizers ervaren.

Lucinda vertelt over de jaarlijkse citytrip!

“Het avontuur voor de jaarlijkse Optimizers Citytrip begint al op de vrijdag van vertrek (en daarvoor natuurlijk), iedereen is in goede stemming en kijkt uit naar een weekend vol gezelligheid. Wat ik het leukst vond aan de Optimizers Citytrip naar Parijs dit jaar? De fotochallenge, waarbij we als teams op pad gingen en je collega’s vanuit de gehele organisatie spreekt die je normaal gesproken niet dagelijks tegenkomt.”

Lucinda van der Horst, Internal Project Manager

Robert vertelt over de fun factor van Optimizers

“Weet je wat ik nou zo tof vind aan Optimizers? We werken met een club van enthousiaste mensen met passie voor hun vak. Werken bij Optimizers kent een hoge fun factor en dat zie je terug in onze bedrijfsuitjes, de cultuur op de werkvloer én de bitterballen op de vrijdagmiddag.”

Robert den Dunnen, HR Generalist

Gabriela vertelt over haar doorgroeipad

“Groeien! Daar staat Optimizers voor, zeker in mijn beleving. Mijzelf ontwikkelen is precies waar ik de kans voor heb gekregen en wat ik met beide handen heb aangegrepen. Na twee jaar als gastvrouw te hebben gewerkt zag niet alleen ik, maar ook mijn leidinggevende, het juiste moment om een volgende stap te maken. Daar past mijn nieuwe functie als Onboarding Specialist goed bij. Werken in een omgeving waar je gehoord wordt, respectvol wordt behandeld en doelen kunt bereiken zijn voor mij belangrijke punten. Hierdoor krijg ik het gevoel dat ik bij Optimizers aan het juiste adres ben!”

Gabriela Gonzalez Marques, Onboarding Specialist

Frank vertelt over de werkomgeving

‘’Afgelopen zomer is ons kantoorpand in Zwolle helemaal opgeknapt en gemoderniseerd. Veel muren hebben een likje verf gekregen en door aanschaf van nieuwe meubelstukken is het erg sfeervol geworden. Met de nieuwe flexplekken kunnen onze collega’s uit Nijkerk ook makkelijk een dag in Zwolle werken. Ik zie nu elke dag andere collega’s op kantoor! Daarbij zijn er vaak leuke uitjes en borrels op kantoor. Door die gezelligheid is het heel prettig om te werken bij Optimizers!’’

Frank Boonstra, System Engineer

Robin vertelt over zijn eerste maand bij Optimizers

“Vanaf dag één bij Optimizers voel ik mij ontzettend welkom en kan ik overal terecht met mijn vragen. Het is erg fijn om te werken in een bedrijf waar iedereen enthousiast en gemotiveerd is en waar je wordt gewaardeerd. Dit merk je op kantoor, maar ook tijdens de leuke personeelsuitjes die worden georganiseerd. Ik viel met mijn neus in de boter, want ik kon meteen mee met de citytrip naar Parijs! Dit was een heel leuk weekend en natuurlijk de perfecte manier om alle collega’s te leren kennen.”

Robin Wijsman, Customer Support Specialist

Ellen vertelt over de sfeer bij Optimizers

’Werken bij Optimizers is net als onze kerstborrel; gezellig en een beetje gekkigheid met elkaar. Elk jaar wordt er een kerstavond georganiseerd. Op ons kantoor in Nijkerk, wat is gehuld in een mooie kerstsfeer, proosten we op het oude en vooral nieuwe jaar. Ook andere leuke activiteiten, zoals barbecues, pubquizzen of de jaarlijkse citytrip zijn evenementen bij Optimizers en dragen echt bij aan de sfeer op de werkvloer. Mede hierdoor is het werken bij Optimizers superleuk!’

Ellen van Dijk, Finance Assistant

Sverre vertelt: van stage naar baan

‘’Stages zijn er om te leren en om je kwaliteiten te tonen, dat sluit goed aan bij wat Optimizers belangrijk vind. Voorafgaand aan mijn afstudeerstage ben ik dan ook in gesprek gegaan over hoe ik het meest uit mijn stage kon halen. Hierdoor heb ik de leukste en meest leerzame periode gehad! Inmiddels werk ik zes maanden bij Optimizers en houd ik me bezig met werkzaamheden die bij me passen, waar ik goed in ben en wat mijn werkplezier hooghoudt. Met als kers op de taart de ruimte om te kunnen blijven groeien”

Sverre van de Kraats, Business Analyst

Enthousiast geworden?

Ben jij ook enthousiast geworden na het lezen van de ervaringen van onze collega’s? Wij zijn altijd op zoek naar experts op verschillende gebieden!