Event.
Kom op 16 februari naar de Warpspeed WMS Roadshow bij BFG Warehousing!

Op donderdag 16 februari 2023 organiseert Optimizers de Warpspeed WMS Roadshow. Ben jij geïnteresseerd in een flexibel warehouse management systeem? Leer meer over Warpspeed WMS tijdens dit event en ga mee naar BFG Warehousing voor een live demonstratie!

Warpspeed WMS bij BFG Warehousing

Warpspeed Warehouse Management System is een flexibel WMS voor unieke logistieke processen. Met de software van Warpspeed WMS verlopen processen efficiënt en je krijgt volledige vrijheid.

Eerst zien, dan geloven?

Wie eerst wil zien, is welkom bij de Warpspeed WMS Roadshow op donderdag 16 februari 2023.

Tijdens het event gaan we op bezoek bij BFG Warehousing en laten ze zien hoe zij Warpspeed WMS in de praktijk gebruiken. Het vervoer naar BFG Warehousing wordt verzorgd. Ook zullen onze eigen professionals het woord nemen en is er gelegenheid tot doorpraten bij de afsluitende netwerkborrel.

Event: Warpspeed WMS Roadshow

Vul het formulier in en meld je aan voor onze Warpspeed WMS Roadshow.

Warpspeed WMS Roadshow

"*" geeft vereiste velden aan

Datum

16 februari 2023

Locatie

Optimizers
Ampérestraat 3d
3861 NC Nijkerk
Route

Programma

  • 13:00 – Inloop
  • 13:30 – Welkom door Optimizers
  • 13:45 – Warpspeed – Optimize your WMS
  • 14:30 – Pauze
  • 15:00 – Introductie BFG Warehousing
  • 15:15 – Tour bij warehouse van BFG Warehousing
  • 16:15 – Afsluiting
  • 16:30 – Netwerkborrel

Optimizers

Optimizers is een softwarebedrijf dat is gespecialiseerd in
e-commerce, supply chain, transport en home delivery software en apps. Onze software beslaat de gehele flow van een geïnitieerde order tot en met de aflevering bij de klant.

De producten worden geleverd aan vele branches in meer dan 25 landen, in vele talen, voor B2B en B2C. Optimizers bedient meer dan 1400 bedrijven met 160 medewerkers vanuit drie locaties in Nederland en kantoren in Stockholm en New York.


BFG Warehousing

BFG Warehousing is logistiek dienstverlener met een focus op food. Daarbij is het één van de grootste en meest duurzame gekoeld distributiecentrum van Nederland. Het neemt werk van klanten uit handen, is flexibel en kan snel inspelen op logistieke trends. Recent is bij BFG Warehousing een koppeling tussen Warpspeed WMS en Google Glass tot stand gebracht, waarmee de efficiëntie tijdens het orderpickproces verder omhoog gaat.

Lees meer
Logo PostNL Logo Hallmark Logo IKKI Logo fonQ Logo Lucardi Logo Menzis Samengezond Logo Ziengs Logo Greetz Logo quooker Logo kleertjes.com Logo Hansanders Logo BFG