Optimize your future.
Work somewhere awesome.

Wij zoeken jou!

Optimizers is de totaalaanbieder op het gebied van order to delivery. Wij optimaliseren alle fases binnen de bedrijfsprocessen van onze klanten. Dat doen we met meer dan 190 collega’s verspreid door heel Europa.

Vanwege onze sterke groei zijn wij altijd op zoek naar experts op verschillende gebieden. Word jij enthousiast van Optimizers en wil jij een leuke, nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacatures of kom een kop koffie drinken!

Onze locaties.

Onze collega’s werken vanuit drie locaties in Nederland en één in Zweden. Onze collega’s werken vaak vanaf verschillende kantoren. Flexibel werken is iets dat wij graag stimuleren.

Nijkerk.

Ampèrestraat 3D
3861 NC Nijkerk
+31 (0) 88 303 5700

Zwolle.

Punterweg 2
8042 PB Zwolle
+31 (0) 88 303 5700

Groningen.

Westerhaven 13
9718 AW Groningen
+31 (0) 88 303 5700

Stockholm.

Saltmätargatan 5
113 59 Stockholm
+46 101 388 615

Gabriela vertelt over haar ontwikkeling bij Optimizers.

“Groeien! Daar staat Optimizers voor, zeker in mijn beleving. Mijzelf ontwikkelen is precies waar ik de kans voor heb gekregen en wat ik met beide handen heb aangegrepen. Na twee jaar als gastvrouw te hebben gewerkt zag niet alleen ik, maar ook mijn leidinggevende, het juiste moment om een volgende stap te maken. Daar past mijn nieuwe functie als Onboarding Specialist goed bij. Werken in een omgeving waar je gehoord wordt, respectvol wordt behandeld en doelen kunt bereiken zijn voor mij belangrijke punten. Hierdoor krijg ik het gevoel dat ik bij Optimizers aan het juiste adres ben!”

Gabriela Gonzalez Marques, Onboarding Specialist

Ons DNA.

Bij Optimizers zorgen we voor elkaar, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We zijn collegiaal, behulpzaam en betrokken. Dat zit in ons DNA. Door te focussen op onze zeven kernwaarden zorgen we voor een prettige werkomgeving, waar iedereen plezier heeft in zijn of haar werk.

Plezier.

We hebben oog voor elkaar, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We helpen elkaar graag en zijn er voor elkaar. We zijn collegiaal, behulpzaam en betrokken. We vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in zijn of haar werk.

Transparant.

We vinden het belangrijk transparant en duidelijk te zijn in de manier waarop we met elkaar en onze klanten werken en communiceren. Altijd eerlijk, proactief, integer en open waar mogelijk.

Erkenning.

We geven elkaar voor wat we goed doen en een ieder bijdraagt. We spreken onze waardering naar elkaar uit, bijvoorbeeld door elkaar een complimentje te geven en successen te vieren! Zo stimuleren we een positieve cultuur en houden we elkaar gemotiveerd.

Zelfbewust.

We zijn zelfbewust en nuchter; we weten van onszelf en van elkaar waar we goed in zijn. We zijn trots op elkaar en op wat we maken; daar maken we het verschil!

Gelijkwaardigheid.

We vinden het belangrijk om gelijkwaardig met elkaar om te gaan ongeacht wie we zijn, wat we vinden of wat we doen. We behandelen elkaar met respect en erkennen elkaars verschillen. Je voelt je welkom om wie je bent!

Aandacht voor ontwikkeling.

We vinden het belangrijk om samen en individueel te groeien en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, bijvoorbeeld door elkaar te helpen bij de dingen die we moeilijk vinden. Samen streven we ernaar om op individueel-, team- en organisatieniveau ons continu te blijven verbeteren. Zo bevorderen en behouden we vakmanschap en ervaring in onze organisatie.

Verantwoordelijkheid.

We nemen allen onze persoonlijke verantwoordelijkheid, ten aanzien van ons persoonlijk functioneren, ons functioneren als onderdeel van ons team, en voor het product dat we maken. Dat doen we met een grote mate van zelfstandigheid en hebben daarin vrijheid en vertrouwen. We houden daarbij rekening met onze verantwoordelijkheden, respecteren die van een ander, en vragen om hulp als we dat nodig hebben.

Onze voorwaarden.

Een plek waar iedereen zich prettig, gezien en thuis voelt; dat vinden wij belangrijk. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden volop kansen in ons sterk groeiende bedrijf. Naast een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring, reiskostenvergoeding, vakantiegeld én een vaste dertiende maand bieden wij ook het volgende aan:

Ontwikkeling

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en bieden jou volop mogelijkheden in ons sterk groeiende bedrijf.

Coaching

Coaching

Bij Optimizers hechten we veel waarde aan mentale gezondheid. Er staat daarom altijd een coach voor je klaar.

Pensioen

Optimizers draagt bij aan jouw pensioen met een maandelijkse bijdrage, geheel door ons verzorgd.

Vakantie

Bij een fulltime dienstverband krijg je 25 vakantiedagen en 5 bonusdagen.

Leuke uitjes

Optimizers organiseert geweldige teambuilding-activiteiten zoals een jaarlijkse citytrip!

Robin vertelt over zijn eerste ervaring bij Optimizers

“Vanaf dag één bij Optimizers voel ik mij ontzettend welkom en kan ik overal terecht met mijn vragen. Het is erg fijn om te werken in een bedrijf waar iedereen enthousiast en gemotiveerd is en waar je wordt gewaardeerd. Dit merk je op kantoor, maar ook tijdens de leuke personeelsuitjes die worden georganiseerd. Ik viel met mijn neus in de boter, want ik kon meteen mee met de citytrip naar Parijs! Dit was een heel leuk weekend en natuurlijk de perfecte manier om alle collega’s te leren kennen.”

Robin Wijsman, Customer Support Specialist

Hoe ziet ons sollicitatieproces eruit?

Je hebt gesolliciteerd bij Optimizers, wat leuk! We zijn graag duidelijk in wat je nu van ons kunt verwachten.
Ons sollicitatieproces biedt gelijke kansen voor iedereen.

1. Sollicitatie en telefonisch contact.

Jouw sollicitatie is bij ons binnen gekomen. We zullen deze aandachtig bekijken en in ieder geval binnen een week contact met je opnemen. Wie weet word jij onze toekomstige collega!

2. Eerste gesprek.

We nodigen je uit op een eerste gesprek. Dit gesprek heb je met een van onze recruiters en jouw toekomstig leidinggevende. Je maakt vast kennis met ons en wij kijken in dit gesprek of wij als bedrijf bij jou als persoon passen.

3. Assessment en tweede gesprek.

Als er vanaf beide kanten een klik is vragen we jou om een assessment te maken, afhankelijk van de functie waarop je solliciteert. Daarna nodigen we jou uit voor een tweede gesprek waarin we meer ingaan op de inhoud van de functie.

4. Contract tekenen.

Gefeliciteerd, je bent onze nieuwe collega! We nodigen je uit om het contract te komen tekenen. Dit is direct het perfecte moment om vast kennis te maken met jouw nieuwe team tijdens een gezellige teamlunch!

Optimize your future. Work somewhere awesome.

Benieuwd naar onze vacatures?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om met ons mee te groeien!

Bekijk hier een greep van de vacatures die wij op dit moment open hebben staan.

Bekijk alle vacatures

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om met ons bedrijf mee te groeien. Staat de juiste vacature er niet bij, maar wil je wel graag kennismaken? Of heb je vragen over een vacature, de sollicitatieprocedure of ons bedrijf?

Neem dan contact op met ons recruitment team via hr@optimizers.nl of stuur een Whatsappbericht naar +31638962451. We maken graag kennis met je!

We zijn trots op onze klanten.

De producten van Optimizers vallen in de functierange van order to delivery.
Wij richten ons met onze producten op bedrijven die we hiermee kunnen helpen groeien.
Hieronder vind je een greep van de klanten waar wij trots op zijn!

Logo PostNL Logo Hansanders Logo quooker Logo Greetz Logo Ziengs Logo Menzis Samengezond Logo Lucardi Logo fonQ Logo IKKI Logo Hallmark Logo BFG

Samen werken wij aan onze producten.

Voor alle aspecten van digitale verkoop biedt Optimizers de perfecte oplossing. De drie sterke e-commerce merken zijn krachtige softwareproducten voor verkoop, e-commerce en merchandising.

Tweakwise
Increase your conversion.

Met Tweakwise verhoog je de relevantie, klanttevredenheid en vooral je conversiepercentage met meer dan 15%!

Core-suite.
Create relevant sales.

Met het uitgebreide softwarepakket Core-suite heb je alle aspecten van je bedrijf op één lijn, in elke schakel van het e-commerceproces. Core-suite bestaat uit vijf oplossingen.

Vendre
Enhance your digital sales.

De functies van het krachtige platform Vendres en de gebruiksvriendelijke interface maken het eenvoudig om B2B en B2C e-commerce te maximaliseren.